21.06.2015 22:30

Як спілкуватися з ватником - варіанти на будь-який випадок

Як спілкуватися з ватником - варіанти на будь-який випадок
Евгений Стелькин

Як поводитися укропу, щоб брати-росіяни не псували йому настрій хоча б під час відпочинку.

Відпочивальників-росіян не люблять у багатьох країнах світу, курортних містах і культурних столицях. Часто вони неохайні, напідпитку та прагнуть вивезти з номеру все що можна, включно з одноразовими пантофлями.

Рік тому до цього "букету" додалося ще й прагнення усюди й всім доводити, що росіяни найкращі, Крим - їхній, в Україні - фашизм, нацизм і "бендери". Мало того, що це нудно та не смішно, то вони ще й лізуть у бійку до тих, хто з ними не згоден.

Тож ви на пляжі зустрілися з ватником. Без свого ватника, тобто кожушка, він як і всі голі й одночасно некрасиві люди, став ще більш агресивним і хоче з'їсти ваш мозок. Тобто, поговорити про те, що для нього важливе.

І тут вам одразу треба зрозуміти, хочете ви йому щось довести чи добре провести цей день.

Якщо друге, то прикиньтеся глухонімим і швиденько відійдіть на другий кінець пляжу - дотримуйтесь гігієни спілкування. Усе одно ви нічого не поясните людині, яка вважає що Україна окупувала Донбас.

Можна ще розмовляти виключно українською - вони ж кажуть, що нічого не розуміють «на мові».

Якщо ж вам так від його слів заболіло, що не відповісти не можете, можемо порадити наступні стратегії, завдяки яким ви усе одно нічого не доведете, проте негіднику спаскудите настрій і він до вас більше не причепиться.

МЕТОД СОКРАТА

Поставте йому такі питання:

Коли в Україні почалася війна, яку ви називаєте Великою Вітчизняною?

Хто такі власівці?

Чому Русь називалася Київською, а не Московською?

Чому ви відпочиваєте тут, а не в Росії (якщо ви зустрілися за кордоном)

Ви воювали за "Новоросію"? Чому ж ви досі не там? А скільки грошової допомоги ви їм перерахували? Чому так мало?

Що було б, наприклад, з Сибіром, якби він захотів стати Сибірською народною республікою? Путін би відпустив, як вважаєте?

Скільки в вашому місті коштує м'ясо? А молоко? А хліб? А зарплатні у вчителів і лікарів які?

Де мешкають доньки Путіна і Лаврова?

У вашому смартфоні програмне забезпечення яка країна розробляла? А ваші «адідасочки» то чия фірма?

Це має трохи охолодити патріотичну гарячку вашого ватника. Щоправда, якщо з інтелектом в нього погано, відповіді будуть нецікаві. На зустрічні запитання відповідайте, що не чемно відповідати запитанням на запитання, він же не якийсь бендерівський одесит.

ТРОЛІНГ

Відкрито блазнюйте, може вашому ватнику стане сумно і він сам піде.

Він вам каже, що хунта захопила владу, а ви йому відповідайте, що не можете розмовляти про свою владу, бо її агенти всюди і вам страшно.

Запитайте в нього, що там чути про Україну, а то всі українські канали тільки брешуть, що все добре.

"Так, всі міста України це докорінно російська територія, і неважливо, хто ті міста заснував: греки, кримські татари, поляки. Це все просто історична несправедливість.
Карелія, Курили, Чечня повернулися в "родную гавань" так само як і Крим. Ніхто їх не тримає, вони самі піти не хочуть".

"Так, в Україні при владі самі геї. І лесбійки. Деякі по троє-четверо дітей понароджували, щоб ніхто не здогадався, які вони збоченці. А на Бориса Мойсеєва, Олександра Пєскова, Міллєра з Газпрому, "Тату", Сергія Звєрєва наговорюють".

"Так, ніякої України та українців нема. Її придумали американці. А росіян - монгольська орда".

"В Україні вбивають не росіян, а шалених ватників. Вони для будь якої країни небезпечні, друже, тож як зустрінете якогось, одразу вбивайте".

АРГУМЕНТОВАНА СУПЕРЕЧКА

Якщо є надія на те, що мозок вашого ватника не до кінця перетворився у набивку для плюшевих ведмедиків, спробуйте дати на його репліки наступні аргументи. Може замислиться

"У вас при владі хунта"
Хунта - це військові, які захопили владу і правлять урядом в погонах. Хто в нас військовий: Порошенко, Яценюк, Турчинов, Кличко? А от ваш президент навпаки з КГБ.

"Путін підняв Росію з колін"
Ріст економічних показників в Росії та Україні майже однаковий, тому що після кризи 90-х почався розвиток ринкової економіки. До того ж Росія живе за рахунок сировини, якою торгує, а природні ресурси це не здобуток Путіна. Інтелектуальна еліта з Росії їде, а про її технічні вироби типу «Армати» справжньому укропу й говорити не чемно - це удар нижче поясу.

"У всьому винна Америка"
Нагадайте, хто анексував Крим, чиї прапори бовтаються над "ДНР-ЛНР" і де Америка у цей час? Де її зброя, військові, тощо? Чому ж вона не допомагає жалюгідній хунті, війська якої героїчно нищать "ополченці"? І навпаки, де Янукович, колишній голова МВС, СБУ, міністр юстиції? І чому сусідня країна, яка типу не веде війну, а не Америка постійно приймає участь у засіданнях по Донбасу, ставить якійсь умови?

"Українці - наші брати і ми вас не ненавидимо, а прагнемо знищити тільки фашистів"

А що буде, як піти російськими містами з жовто-блакитною стрічкою, розмовляти українською та періодично вмикати український гімн? Запропонуйте вашому ватнику спробувати це особисто.

«А ви нам за газ ще заборгували»
Не українці не дають грошей росіянам за газ, а одна комерційна структура іншій. Вам особисто з того що? Вам же ані копійки з цього не впаде. Це вже не РСРС, тепер не «все народное». Хоча воно й раніше таким не було...

Ви ненавидите російськомовних і все російське
Так і є. Тільки 70% бійців АТО розмовляють російською. В "Правому секторі" воюють російськомовні росіяни. Всюди є російські школи, а в столиці України російська мова лунає не рідше за українську.

ГИДКА СУПЕРЕЧКА

Якщо нерозумна агресивна істота вас задовбала як нічний комар, можна вже бити й нижче поясу. Хоча це може врешті завершитися й бійкою, тож будьте готові.

Універсальні відповіді на будь яке питання.

"Спочатку схудніть, а потім про політику розмовляйте" (особливо добре діє на жінок).

"Я не буду сперечатися із людиною в червоних (салатових, в квіточку, сіро-пошкарябаних) труселях"

"Ви не в Куклачова продюсером працюєте? А, то в вас просто одеколон такий..."

"Спочатку розмовляти правильно навчіться, а потім вже до людей чіпляйтеся"

"Після того як він закінчить страшенно довгий монолог, розгублено промовити «што-што? Курва, я все прослухав!»

Садист Мильчаков предлагает отправлять дончан на передовую на мясо:

Корпоратив на работе: что надеть? Как быстро увеличить депозит Прогулки на водном транспорте Можно ли заработать настоящие деньги с помощью мобильного телефона Правила педикюра

Лента новостей