У 2017 році випустять секс-роботів

У 2017 році випустять секс-роботів
Евгений Стелькин

Представник американської компанії Abyss Creations Метт Макмаллен заявив, що в 2017 році його фірма почне продавати секс-роботів, повідомляє "Вести.ru".

За словами розробника, високотехнологічні іграшки для дорослих будуть оснащені штучним інтелектом. У демонстраційному відео Метт Макмаллен розповідає, що тепер з ляльками для любовних утіх можна буде ще й поговорити.

- Наші вироби будуть вести себе як живі люди. Спочатку з ними потрібно буде поспілкуватися, сказати комплімент і тільки потім приступати до справи, - уточнив розробник.

Для демонстрації інтелектуальних здібностей інноваційної секс-ляльки Макмаллен запитав у неї, про що вона мріє.

- Я хочу стати справжньою людиною з тілом з крові і плоті. Я хочу дізнатися, що таке справжнє кохання. Я мрію стати кращим секс-роботом у світі, - відповіла лялька.

Незважаючи на оснащення свого товару інтелектом, розробники не хочуть, щоб роботи занадто сильно походили на справжніх людей, оскільки не хочуть стирати грань між фантазією і реальністю. За словами Макмаллен, покупці повинні розуміти, що перед ними лялька.

Компанія Abyss Creations випускає секс-ляльки вже більше 20 років. Найдешевший виріб цієї фірми коштує шість з половиною тисяч доларів. Нова модель обійдеться покупцям в 10 тисяч доларів.

Кондиционер для дома. Выбираем правильно. Инструменты для малярных работ Проблема гаджетомании у детей "Умный" ремешок для часов Что такое профнастил?

Лента новостей