Два тижні — такий термін встановив Жебрівський для «повернення» Донбасу

Два тижні — такий термін встановив Жебрівський для «повернення» Донбасу
Евгений Стелькин

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський вважає, що за умови відновлення контролю над кордоном України з Росією юрисдикція Києва повернеться на окуповані території протягом двох тижнів.

Про це він заявив на форумі «Донбас-Україна», який пройшов в Слов’янську.

«Не проблема — військова операція. Проблема в тому, що якщо почнеться військова операція, то воювати ми будемо не з терористами, а з російськими військами», — заявив губернатор.

«Перекрити кордон можна за допомогою ОБСЄ і миротворців, і тоді вже через два тижні з мінімальними втратами серед військових і цивільних, юрисдикція України на всій території Донецької та Луганської областей буде відновлена. Думаю, що знадобиться три місяці на те, щоб промити голови (населення, — ред.) від тієї вати, яку туди наштовхали російські телеканали, і тоді мешканці Донецька, Горлівки і Єнакієвого будуть згадувати, як страшний сон те, що відбувалося з ними під час окупації, і вони будуть дивуватися, як вони повірили в розіпнутих немовлят», — додав Жебрівський.

Як повідомлялося, голова Донецької ОВГА Павло Жебрівський вважає, що зараз говорити про чесні вибори без відновлення кордону та отримання людьми різнобічної інформації безперспективно.

Как организовать туристический поход Спортивные комплексы для развития детей Лепнина из гипса Что такое профнастил? Транспортировка грузов на фурах

Лента новостей