07.07.2015 20:15

Як у Росії оскаженілі релігійні фанатики влаштували погром на концерті

Як у Росії оскаженілі релігійні фанатики влаштували погром на концерті
Евгений Стелькин

Гендиректор російської радіостанції "Срібний дощ" Дмитро Савицький попросив прокуратуру оцінити поведінку релігійних православних фанатиків, які влаштували штовханину на святкуванні 20-річного ювілею радіостанції.

За словами Савицького, під час святкового концерту, змітаючи охорону, перевернувши рамки металошукачів, увірвалися більше сотні чоловіків і жінок під керівництвом кількох священиків у рясах.

"Жорстко розкидаючи всіх, хто траплявся їм на шляху, вони дісталися до сцени. За ті 40 метрів, що вони пройшли, від їх рук постраждали кілька людей… Не шкодували нікого - грубо розпихали, відштовхували, не звертали уваги ні на спроби хоча б дізнатися, в чому річ, ні на спроби вступити в діалог. Опинившись на сцені серед музикантів, попи почали висмикувати шнури з апаратури, відштовхувати музикантів. Все, що відбувалося, нагадувало рейдерське захоплення", - цитує слова Савицького видання Znak.com.

Релігійні фанатики, зі свого боку, заявили, що гучна музика заважає їм молитися, хоча найближчий храм розташований далеко від місця проведення свята. Хтось із групи вірян також заявив, що присутні відзначають "бісівське свято - День незалежності США". Щоб заспокоїти "гостей", організатори концерту змушені були викликати поліцію, після приїзду якої фанатики розійшлися.

Как быстро увеличить депозит Кондиционер для дома. Выбираем правильно. Инструменты для малярных работ Проблема гаджетомании у детей Экономим на отоплении

Лента новостей