08.07.2015 10:20

Соболєв: відновлення начальника міліції Києва – "плювок в обличчя Євромайдану"

Соболєв: відновлення начальника міліції Києва –
Евгений Стелькин

Депутат парламенту від "Самопомочі", голова комітету Ради з питань запобігання і протидії корупції Єгор Соболєв розкритикував рішення президента Петра Порошенка відновити на посаді начальника управління МВС міста Києва Олександра Терещука.

В ефірі каналу "112 Україна" він назвав його поновлення на посаді "плювком в обличчя Євромайдану", додавши, що пан Терещук був причетний до репресій проти волинського Євромайдану.

Протягом 2012-2014 років Олександр Терещук очолював управління МВС у Волинській області, з липня минулого року став керівником столичної міліції.

У червні цього року його було звільнено з посади в порядку люстрації, однак минулої п’ятниці президент Петро Порошенко своїм указом вивів його з-під дії люстраційного закону.

У понеділок пан Терещук написав у своєму Facebook, що глава МВС Арсен Аваков поновив його на посаді начальника київської міліції.

Что такое профнастил? Как быстро увеличить депозит Кондиционер для дома. Выбираем правильно. Транспортировка грузов на фурах Можно ли заработать настоящие деньги с помощью мобильного телефона

Лента новостей