Окупанти готують силам АТО чергові "котли"

Окупанти готують силам АТО чергові
Евгений Стелькин

У Попасній Луганської області цілком може утворитися "котел", а сам населений пункт може спіткати доля Дебальцевого. Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов.

Експерт зазначив, що бойовиків, в основному, турбує електростанція в Щасті, яка фактично постачає весь Луганськ, і вони б із задоволенням взяли її під контроль. У разі втрати українською стороною н. п. Щастя, у терористів створюється хороший плацдарм для того, щоб з Щастя вийти до державного кордону України. Тоді, за словами Жданова, війська, які знаходяться у Станиці Луганській, потрапляють в "котел".

Крім того, на думку Жданова, "котел" може утворитися і в Попасній.

Ще один котел може утворитися в районі Стаханова і Світлодарська, якщо не втримати Попасну. Всі війська, які знаходяться на межі від Попасній до Світлодарська, у разі втрати цієї станції або прориву російських військ з боку Світлодарська можуть опинитися в "котлі". "Так, Попасна цілком може стати Дебальцеве-2", - заявляє експерт.

Лето – 2015. Модные женские часы Правила педикюра Проблема гаджетомании у детей Прогулки на водном транспорте Лепнина из гипса

Лента новостей