21.07.2015 15:02

Дві області схалтурили при будівництві оборонної лінії в зоні АТО

Дві області схалтурили при будівництві оборонної лінії в зоні АТО
Евгений Стелькин

Рада національної безпеки і оборони України вирішила покарати Запорізьку та Івано-Франківську обласні державні адміністрації за неналежне виконання обов`язків з побудови оборонних рубежів в зоні проведення Антитерористичної операції.

Відповідне рішення було ухвалене 20 липня на засіданні РНБО, під час якого було розглянуто стан виконання завдань з інженерного обладнання оборонних рубежів і районів у зоні проведення антитерористичної операції.

Під час розгляду зазначеного питання проаналізовано стан побудови оборонних рубежів в зоні АТО та визначено недоліки у виконанні цього завдання.

На засіданні "визначено заходи з удосконалення цієї роботи та покарання винних за неналежне виконання своїх обов`язків та якість виконаних робіт, зокрема це стосується Запорізької та Івано-Франківської обладміністрацій".

Нагадаємо, ще в квітні секретар РНБО Олександр Турчинов заявляв, що незадоволений темпами зведення фортифікаційних споруд у зоні проведення антитерористичної операції.

Україна планує звести три лінії оборонних споруд на лінії розмежування з окупованими районами Донбасу. Вартість робіт – близько мільярда гривень.

Новость о пожаре в Мытищи Правила педикюра Корпоратив на работе: что надеть? Как быстро увеличить депозит Спортивные комплексы для развития детей

Лента новостей