21.07.2015 17:20

Портников розповів, який важливий документ може спливти при розслідуванні аварії Боїнга

Портников розповів, який важливий документ може спливти при розслідуванні аварії Боїнга
Евгений Стелькин

Те, що Путін так боїться міжнародного трибуналу, можна пояснити тільки наказом знищити цивільний літак, а не військовий.

Таку думку висловив український блогер Віталій Портников.

Він зазначив, що більше року тому публікував статтю, у якій розглядав провокації Німеччині перед Другою світовою війною, якими вона намагалася переконати всіх, що Польща на неї напала, а не навпаки. Росія повністю скопіювала дану операцію. На Донбас були закинуті диверсанти, які вбивали українське населення і в усьому звинувачували українських силовиків. Збитий Боїнг повинен був стати апофеозом провокації, зазначає Портніков. Путін явно збирався рушити війська відразу на Україну, щоб рятувати своїх «братів і сестер» від озвірілого керівництва, яке стріляє по мирним громадянам. Тільки російська провокація провалилася з-за того, що диверсанти збили не той Боїнг, який планувалося.

Портніков висловив упевненість, що Путін за старою радянською звичкою підписував наказ про Боїнг. Тому він так боїться трибуналу.

Выращивание цветной капусты Купить новостройку или вторичку? Стулья для кухни Можно ли заработать настоящие деньги с помощью мобильного телефона Sony Xperia TX - спустя 3 года эксплуатации

Лента новостей