21.07.2015 19:20

Москва погрожує зривом мирного прогресу на Донбасі

Москва погрожує зривом мирного прогресу на Донбасі
Евгений Стелькин

МЗС Росії засудило військові навчання України і країн-членів НАТО у Львівській області, назвало їх "помилковими" і погрожує "зривом прогресу, який намітився у мирному врегулюванні".

Даний коментар розміщений на сайті МЗС.

"В НАТО не тільки не готові визнати помилковість і можливі вибухонебезпечні наслідки проведення таких тренувань (навчань - ред.), але й істотно збільшили їх масштаб і кількість задіяних військ порівняно з аналогічними навчаннями минулого року", - йдеться у коментарі.

Проведення навчань, які відповідають всім міжнародним законам і зобов'язанням, МЗС РФ називає "провокаційним курсом на беззастережну підтримку політики нинішньої київської влади на південному сході України". І далі сказано, що "подібні дії здатні поставити під загрозу зрив прогресу, який намітився у мирному врегулюванні глибокої внутрішньодержавної кризи на Україні".

Нагадаємо, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного стартували наймасштабніші в Україні міжнародні військові навчаннями Rapid Trident-2015. У період з 20 по 31 липня на Львівщині перебуватимуть 1850 військових з 18 країн.

Під час практичних занять проводитимуться навчальні стрільби, здійснюватимуться польоти армійської авіації та виїзди бронетехніки. При цьому використовуватиметься майже 900 одиниць зброї та близько 130 військових автомобілів і бойових машин.

Правила педикюра Инструменты для малярных работ Лепнина из гипса "Умный" ремешок для часов Лето – 2015. Модные женские часы

Лента новостей