Частина столичних бойовиків змогла прорватися на Закарпаття

Частина столичних бойовиків змогла прорватися на Закарпаття
Евгений Стелькин

Вчора ми повідомляли, що з-під Києва до Закарпаття вирушило близько півтисячі озброєних бійців, учасників Євромайдану та воїнів АТО. Їхнім головним завданням була допомога заблокованим у лісі терористам із Правого Сектору та дестабілізація ситуації в регіоні. Наразі ж наше джерело, яке знаходиться між згаданими бойовиками, повідомляє, що до області змогли прорватися тільки близько трьох десятків чоловіків.

Під виглядом місцевого населення вони пересіли на приватні автомобілі і таким чином змогли проїхати блок-пости на перевалі. Чи є при них зброя, достеменно невідомо. Наразі вони отримують вказівки про подальші дії.

Варто зазначити, що переважна більшість із групи – професійні революціонери та бійці. Вони пройшли Євромайдан і вміють політично грамотно облаштовувати штурми адміністративних будівель та приватних маєтків. Як повідомляється, серед них – чоловіки, які штурмували Межигір’я, маєток Пшонки та кількох інших опальних міністрів.

Готові вони і до штурмів державних установ. Зокрема, однією з головних цілей може бути міська рада Мукачева. Що примітно, подібний сценарій може стати повтором подій 2004 року, коли під час Помаранчевої революції у міській раді розіграли схожі дії. І, цікаве співпадіння, тоді в епіцентрі були ті ж дійові особи – Ланьо та Балога. Щоправда, по один бік барикад.

Правила педикюра Экономим на отоплении Можно ли заработать настоящие деньги с помощью мобильного телефона "Умный" ремешок для часов Стулья для кухни

Лента новостей