21.07.2015 22:20

Садовий подавився Гопко - погляд Лариси Івшиної

Садовий подавився Гопко - погляд Лариси Івшиної
Евгений Стелькин

"Ганна Гопко привела маловідому партію в парламент. І створила справжню політичну сенсацію . Я подумала , все - таки , молодець Садовий. Довірив , ризикнув і виграв ! ...Але потім почались " партійні" маневри", про це написала в ФБ головний редактор "Дня" Лариса Івшина."

Лариса Івшина: "Керівником фракціі зробили іншу людину , а заступником неприкаяного журналіста Єгора Соболєва ( якого привела з собою Ганна...) Колеги , звісно , помітили неетичну ситуацію , але промовчали... Потім був знаменитий лист Ганни Гопко п. Квасневському , в якому вона відмовилась брати участь у заходах родини Кучми і дуже добре це аргументувала . Це був справжній політичний землетрус . Як сказав один впливовий посол у неофіційній розмові : ... Це був шок ! Ми думали , що увас вже все " схоплено" .... Стало зрозуміло , що в украінську політику прийшла зріла , цікава , яскрава людина . Дівчина з характером . Не --- " панянка" Це зрозуміли не тільки друзі . А от колеги із фракціі ... промовчали . Сьогоднішній ефір на Ictv (тобто за 20 липня) показав ---- Ганна боєць ! Тільки справжні лідери здатні йти проти " хвилі" І А люди які не мають ні поглядів , ні принципів завжди звинувачують таких у " пафосі" ..!і прикриваються " дисципліною" Скоріш за все , інтрига з відкликанням Гопко провалиться ! Ну , а новатору Садовому зрадило відчуття новизни ... Це погана прикмета".

Нагадаємо, що фракція «Самопоміч» відкликає Ганну Гопко, яка очолювала список партії на виборах до Верховної Ради, з посади голови парламентського Комітету у закордонних справах. Причиною цього стало її голосування за запропонований президентом України проект змін до Конституції. Про це ЗМІ заявив голова фракції Олег Березюк. Зокрема, Олег Березюк повідомив, що напередодні засідання ВР депутати від «Самопомочі» домовилися не голосувати за президентський законопроект конституційних зміни. Однак Гопко проголосувала «за» на засіданні ВРУ 16 липня.

Что такое профнастил? Можно ли заработать настоящие деньги с помощью мобильного телефона Новость о пожаре в Мытищи Транспортировка грузов на фурах Утепляем дом

Лента новостей