За допомогою нового глушника бійці АТО знищили 20 бойовиків

За допомогою нового глушника бійці АТО знищили 20 бойовиків
Евгений Стелькин

Волонтери презентували новий винахід – глушник на кулемети Калашнікова, який в два рази зменшує гучність пострілів. Глушники вже встигли протестувати бійці під Мар’їнкою, яким вдалося знешкодити 20 бойовиків за допомогою цього обладнання.

«Наш міцний тил, наші токарі, інженери, словом, люди зі світлою головою та працьовитими руками змайстрували ПБС на… ПКМ та ПКТ! Глушник на кулемет Калашникова модернізований та кулемет Калашникова танковий! На КУЛЕМЕТ! Глушник!» — розповіла волонтер «Армії SOS» Аліна Михайлова.

За її свідченням, спершу бійці не повірили, що цей винахід може якось зарадити звуковому супроводу обстрілу з кулемету, і віднеслися до нього скептично. Проте після того, як він був протестований, визнали, що гучність в разі його застосування зменшується мінімум у два рази.

«Першими ПБС протестували розвідники 28 бригади в Мар’їнці, де тільки вчора вони відбили атаку ворога і поклали мінімум 20 сєпарів 200ми», — стверджує Михайлова.

Волонтери поставили собі задачу забезпечити такими глушниками хоча би 18 кулеметів по різних секторах на перший час. Проте просять фінансової допомоги благодійників на їх виготовлення.

Прогулки на водном транспорте Лепнина из гипса Самостоятельная установка стиральной машины Можно ли заработать настоящие деньги с помощью мобильного телефона Новость о пожаре в Мытищи

Лента новостей