14.08.2015 22:10

Хімчистка килимів, килимових покриттів

Хімчистка килимів, килимових покриттів
Евгений Стелькин

- Плями на килимі явно псують настрій?

- Ковролін затоптаний близько дверей?

- Ковролін в дитячій заляпаний жуйкою?

- Килим на клейовій основі не беруть в хімчистку?

- Колір килима втратив глибину і соковитість?

Ми вирішимо за вас ці проблеми. Вам залишається тільки подзвонити і замовити хімчистку.

З часом навіть самий розкішний килим забивається піском, твердими частинками і брудом. Немов людина у віці, він може навіть втрачати ворс, ставати не таким презентабельним. Якщо важкодоступна бруд створює неприємний аромат і псує зовнішній вигляд, то втрата ворсу вбиває килим. Випав ворс має дивовижну особливість потрапляти в дихальні шляхи і ставати одним з найбільш шкідливих компонентів, які погано виводяться. Швидкого зношування килима сприяють також котуни та галявини, які утворюються на килимах без належного догляду. Жоден інтер'єр не буде стильним і затишним, якщо килим прийшов в непридатність.

Хімчистка килимів, на думку більшості, зайва, достатньо лише миючого або звичайного пилососа. Це досить небезпечна омана, яке в першу чергу позначається на стані і тривалості життя килима. При якісній професійній чищенні використовується спеціальна техніка, яка ретельно прибере забруднення і пил не тільки з поверхні, але і з підстави килима. Звичайний пилосос в десятки разів дешевше техніки, використовуваної в хімчистках.

Фахівці рекомендують чистити килими та килимові покриття або з періодичністю раз на місяць, або в міру забруднення. Звичайний побутовий пилосос зможе позбавити килими від дрібних і легких забруднень, з серйозними проблемами йому не впоратися. Також, для більш якісного очищення ідеальним помічником стане миючий пилосос. Але краще всього іншого захистить килим від бруду акуратність і вуличне взуття, яке будуть залишати при вході. Взагалi, інтернет магазин взуття дозволяє придбати доволi рiзноманiтне взуття, яке може полiпшити можливе накоплення бруду у майбутньому.

Чистка килима або покриття повинна проводитися професіоналами. Для килимів всіх типів ми можемо порекомендувати якісну вологу хімічну прибирання із завидною регулярністю. В ідеалі чистка повинна проводитися кожен місяць. Варто розуміти, що стан килимів в приміщенні в першу чергу впливає на здоров'я людини. До того ж експлуатаційний період килима стане значно менше, якщо не піклуватися про нього і не позбавляти ворс від пилу і бруду.

Незалежно від типу покриття, будь то килим або ковролін, професіонали на високоякісному обладнанні зможуть позбавити покриття не тільки від видимих плям, але і від затоптаних доріжок, утоптаного ворсу і складних забруднень. Так килим отримає другий шанс і поверне колишній зовнішній вигляд. Клінінгова компанія Чистий Світ пропонує якісну хімчистку килимів. З вартістю послуг можна ознайомитися в нашому прайс-листі. Тривалий договір на обслуговування дозволить отримати професійні послуги з встановленою періодичністю і за зниженими цінами.

Инструменты для малярных работ Лето – 2015. Модные женские часы Корпоратив на работе: что надеть? Новость о пожаре в Мытищи Диета для страдающих от диабета

Лента новостей