01.12.2015 14:15

Благодійний фонд Київської лікарні: зробіть внесок на порятунок українців

Благодійний фонд Київської лікарні: зробіть внесок на порятунок українців
Евгений Стелькин

Майбутнє українців, передусім, залежить від загального здоров’я нації, а тому якість медичного обслуговування у нашій країні жадає покращення, новітніх систем визначення діагнозів, використання сучасного обладнання та реформ надання медичних послуг населенню. Особливо покращення у сфері медицини на сьогоднішній час актуальні через євроінтеграційний шлях, яким іде Україна і який потребує якісних змін у всіх державних системах. У той час коли люди елементарно не можуть отримати ліки, котрі мають надаватися аптеками безкоштовно, вкрай важливо реформувати усю цю систему. Держава має забезпечувати ліками медичні заклади та аптеки, громадян похилого віку та з обмеженими фізичними можливостями, але, на жаль, не виконує ці свої функції.

Не є виключенням і Київська клінічна лікарня, яка має обслуговувати усю область навіть в умовах, коли держбюджет не вкриває повною мірою потреби медичного закладу. Зважаючи на відсутність ліків у більшості маленьких державних лікарень, чи треба говорити про необхідність придбання сучасного обладнання для лікарні у столиці? Те саме стосується обладнання палат, дослідницьких лабораторій, підвищення кваліфікації лікарів…

Утримуватися на плаву і навіть розвиватися медичній галузі допомагає Благодійний Фонд розвитку Київської обласної клінічної лікарні, який було створено з метою підтримки клініки та перетворення її на сучасний мед центр європейського рівня. Гуманітарна допомога Фонд розвитку Київської обласної клінічної лікарні – це той вихід, який знайшли українські спеціалісти, бажаючі вийти на новий, світовий рівень надання медичних послуг. З використанням новітнього обладнання, інструментів та реагентів, за умови отримання лікарями клініки вищого рівня знань та досвіду, українці зможуть лікуватися у рідній держав. Більше не потрібно буде витрачати кредитні кошти на лікування у провідних медичних центрах Німеччини – ті ж послуги зможуть надавати вітчизняні спеціалісти.

За рахунок Благодійного фонду Київська лікарня може закуповувати препарати та обладнання, яке не фінансує бюджет, допомагати іншим лікарням у забезпеченні препаратами та апаратурою та щоденно рятувати життя без втручання жодних політичних сил або осіб у роботу медиків.

Ми розраховуємо на підтримку громадян України, а також закордонних партнерів на розвиток вітчизняної медицини. Кожен внесок може допомогти нам вилікувати дитину, або врятувати її батька. Не лишайтеся осторонь!

По причине попадания сайта под фильтр Яндекса, мы были вынужденны временно убрать ссылки со статьи для скорейшего выхода из-под фильтра, иначе сайт не несет никакой пользы ни Вам, ни нам. Если же вам все же в оперативном порядке нужно восстановить ссылку - дайте знать, обязательно вернем. Надеемся на понимание.
Прогулки на водном транспорте Кондиционер для дома. Выбираем правильно. Лето – 2015. Модные женские часы Инструменты для малярных работ Выращивание цветной капусты

Лента новостей