06.07.2015 22:10

СБУ виклала фото обшуку в кабінетах затриманих у Києві прокурорів

СБУ виклала фото обшуку в кабінетах затриманих у Києві прокурорів
Евгений Стелькин

СБУ продемонструвала, як відбувалися обшуки в кабінетах затриманих заступника голови слідчого управління Генпрокуратури Володимира Шапакіна й заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця, яких підозрюють у вимаганні хабара в особливо великих розмірах.

Про це інформує прес-центр відомства.

Зокрема, у Шапакіна вилучили 400 тисяч доларів, а в Корнійця – значну кількість ювелірних виробів, 65 діамантів та автомат Калашникова.

«Зловмисники вилучили техніку в підприємства, що видобувало пісок у Київській області, чим заблокували його роботу. За «допомогу» в поверненні техніки прокурори через посередників вимагали та отримали гривневий еквівалент 150 тисяч доларів», – також ідеться в повідомленні.

Обом затриманим повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає безальтернативне позбавлення волі на термін від 8 до 12 років з конфіскацією майна.

1

2

3

4

5

6

7

8

Как зарабатывают на травмах украинских бойцов:

Корпоратив на работе: что надеть? Кондиционер для дома. Выбираем правильно. Особенности пластиковых окон для делового офиса Проблема гаджетомании у детей Купить новостройку или вторичку?

Лента новостей