07.07.2015 22:30

Товари з "ДНР" та "ЛНР" на рівненських прилавках

Товари з
Евгений Стелькин

На прилавках супермаркетів Рівного можна знайти чимало товарів з територій, які були, або є підконтрольні так званим самопроголошеним республікам.

Журналісти порталу "ЧаРівне.інфо" провели рейд найпопулярнішими супермакретами Рівного, щоб віднайти ці товари.

Фоззі (вул. Курчатова, 9)
1

2

Виробнича площадка торгової марки знаходиться в Донецьку. Продукцію "Хуторка" можна купити у всіх супермаркетах Рівного.

Фреш (вул. Черняка,40)
1

2

3

Новус (вул. Черняка, 24)
1

2

Також можна знайти продукції з окупованого Криму:

1

Еко-маркет (вул. Соборна, 17)
1

Велмарт (вул. Макарова, 23)
1

Продукція вироблена в Севастополі, тобто, постачання з Криму досі налагоджене. До речі, на ціннику підписана як "російська". Працівники супермаркету пояснюють це тим, що цінники були підготовані ще до отримання товару (на якому вказано, що вироблений в Україні).

Сільпо (вул. Київська, 69)
1

Арсен (вул. Коновальця, 20)
1

2

3

4

Вопак (вул. Київська, 10)
1

Дяким з рівнян байдуже, звідки поставляється товар, головне, щоб не з Росії. Багато покупців виступають за те, щоб товари з РФ маркувалися:

Чесно кажучи, купуючи якийсь товар, я навряд чи зверну увагу на те, що він з ДНР або ЛНР. Мені досить того, що він не з Росії. Якщо я купувала його до подій на Сході, і знаю, що він має бути досить якісний, чому я маю купувати борошно зі Львова або мило з Черкас?

Тим не менш, купувати продукцію, яка також може фінансувати терористів на сході, кожен з нас обирає особисто.

Что такое профнастил? Спортивные комплексы для развития детей Купить новостройку или вторичку? Лето – 2015. Модные женские часы Самостоятельная установка стиральной машины

Лента новостей