Артилерія окупантів трощить центр Донецька

Артилерія окупантів трощить центр Донецька
Евгений Стелькин

Мешканці Донецька і Горлівки повідомили про обстріл житлових масивів сепаратистами з угрупування ДНР.

Сепаратисти продовжують використовувати нову тактику. Напередодні обстрілу в районі обстріляних будинків з'являються журналісти російських телеканалів і готуються до відеозйомки, а потім починається обстріл.

Існує стереотип і претензії до українських ЗМІ, що вони нібито приховують той факт, що українська армія стріляє по мирних жителях. Спілкуючись з жителями окупованої території, отримані підтвердження, що сепаратисти самі обстрілюють місто, з метою скомпрометувати українську армію і створити картинку для російських телеканалів

"Наша розвідка і місцеві жителі підтвердили, що за кілька годин до обстрілу певних населених пунктів в цьому районі були помічені кілька знімальних груп російських телеканалів. Вони першими подали на телебачення картинку, про те, як ніби українська "хунта" обстрілює мирні квартали Донецька", - розповідають в центрі штабу АТО.

Экономим на отоплении Самостоятельная установка стиральной машины Выращивание цветной капусты Sony Xperia TX - спустя 3 года эксплуатации Что такое профнастил?

Лента новостей