14.10.2015 16:13

Металеві полички для магазинів та офісів

Металеві полички для магазинів та офісів
Евгений Стелькин

Такий різновид меблевої техніки, як стелаж дуже популярний у наші часи, коли торгівля виходить на один рівень із виробництвом, інтелектуальною працею тощо. Однак, стелажі використовуються не тільки там, де ми звикли їх бачити - у магазинах та складських приміщеннях, а також в офісах, архівах музеїв та бібліотек, у кабінетах чиновників та грають важливу роль у системі упорядкування та зберігання інформації, дизайнерського зручного оформлення кабінетного простору. Оскільки ці конструкції зазвичай легковажні та компактні, зручно зберігати на полицях стелажа важливі папери, які можуть згодитися кожної секунди, канцелярські дрібнички, теки з документацією, літературу та будь-яку офісну чи декоративну атрибутику. Не дивлячись на компактний розмір такої відкритої шафи, вона може вмістити безліч речей, які не можна ховати у далекі шухляди. З іншого боку вартість полиць, які реалізує українське підприємство "Ухл-Маш" може здивувати покупця - ціни у компанії вельми демократичні, нижче у Києві - не знайти.

Металеві стелажі набагато зручніші за шафи і навіть не через габарити, а через те, що на відкритих полицях стелажа ви завжди матимете доступ до документів, або книг та не будете витрачати свій час на пошук необхідного паперу у багаточисельних тумбах за зачиненими дверцятами.

Металеві модульні конструкції на сайті компанії здатні витримати навантаження від 80 кілограмів до кількох сотень. Такі стелажі можна використовувати у гаражах, чи на горищі. А мінімальна вартість конструкції складає усього 827 гривень.

Також модульні каркаси з поличками можуть розмістити на собі робочий, або бібліотечний архів, горщики з рослинами, предмети оргтехніки, сумки, зонти та будь що інше. На сайті компанії-виробника "Ухл-Маш" можна користуватися зручним каталогом та системою пошуку і замовити стелажі, що ідеально підійдуть як для офіса фірми, так і для магазинів, виробничих будівель та складів. Усі конструкції дуже легко і власноручно збираються і розбираються, їх зручно транспортувати будь-яким засобом, при цьому конструкція не буде пошкоджена, адже усі товари "Ухл-Маш" виготовляє з матеріалів надвисокої якості. Відповідно і строк служби металевих стелажів такого виробника буде довгим, адже металеві стелажі відрізняються міцністю, не захаращують простір і додають конструкції легкості та прозорості. Обирайте стелажі в "Ухл-Маш" і ви не пошкодуєте.

Утепляем дом Как организовать туристический поход Что такое профнастил? Инструменты для малярных работ Правила педикюра

Лента новостей